1370958547andGPDSandp1x3-5andcolors-RD
1370959758_GIpro_ATRE_06_H.png

GIpro w ATRE gearindikator (GPAT)


Den ultimative gear indikator med indbygget ATRE (Avanceret Tændings Begrænser Eliminator. Kun til udvalgte Kawasaki, Suzuki og Triumph Modeller.

Gipro w. Atre Kan mere: forbedrer gas respons og acceleration fra 1 til 3. gear, og fjerner højfarts begrænsningen på MC fra 1000cc og op, dette gør den ved at snyde motorstyringen til at tro at den er i 4. gear.

Brug "Product Advisor" nedenfor og se om der findes en model der passer til din MC.
Bemærk!!! Product Advisoren linker til ALLE modellerne fra Healtech, Gipro v/ATRE, Gipro DS, GIPRO X og Speedohealer, men kun til MC med eldrevet speedometer, vær sikker på at du får valgt rigtigt!
Til MC med kabeltrukket speedometer skal du gå tilbage under GIPRO Gearindikator og vælge Universalmodellen GIPRO X-WSS, som passer til alle køretøjer med kabeltrukket speedometer og hvortil der medfølger en speedsensor til montering ved baghjul eller forhjul.
Du har søgt på GIPRO W.ATRE, hvis det er GIPRO DS, GIPRO X eller Speedohealer Du vil bestille, skal du gå tilbage og søge på det i stedet, vælg derefter modellen i dropdown boxen  før du lægger i kurv.

 
1.095,00 kr.
* Display farve

* Model kit

Antal