GPDSandp1x3-5andcolors-RD
1370958772_GPDS_p13-5_colors-BL.png
1370958965_GPDS_p02.png

GIpro DS gearindikator

Gipro DS og Gipro X har begge verdens mindste gear indikator display: 20x30 mm.

Gipro DS monteres direkte i MCens diagnosestik, hvilket gør installationen meget enkel og giver hurtigere og mere præcise visninger end konkurerende produkter.

DS model lagerføres med blå eller røde tal, men kan fås i flere farver, ring og hør nærmere.Brug "Product Advisor" nedenfor og se om der findes en model der passer til din MC,  

Bemærk!!  Product Advisoren linker til ALLE produkter fra Healtech, Gipro DS, Gipro v/ATRE, Gipro X og Speedohealer, men kun til MC med eldrevet speedometer, vær sikker på at du får valgt rigtigt!


Til MC med kabeltrukket speedometer skal du gå tilbage under GIPRO Gearindikator og vælge Universalmodellen GIPRO X-WSS, som passer til alle køretøjer med kabeltrukket speedometer og hvortil der medfølger en speedsensor til montering ved baghjul eller forhjul.Du har søgt på GIPRO DS, hvis det er GIPRO X, GIPRO W.ATRE eller Speedohealer du vil bestille, skal du gå tilbage og søge på det i stedet. Vælg derefter displayfarve og model i rullefelterne  før du lægger i kurv.

 
970,00 kr.
Display farve

Model kit

Antal