GPXand0-p01

GIpro-X gearindikator

Samme lille displaystørrelse som Gipro DS: 20x30mm. til de fleste køretøjer med elektrisk speedometer, men uden diagnose stik.

Da den er til køretøjer der ikke har en gearpositionssensor, kan den kun vise gear når man kører med koblingen sluppet, da den skal kende motoromdrejninger sammenholdt med hastighed, for at vide hvilket gear der køres i.

Brug "Product Advisor" nedenfor og se om der findes en model der passer til din MC!  Bemærk!!! Product Advisoren linker til ALLE produkter fra Healtech, Gipro DS, Gipro v/ATRE og Speedohealer, men kun til MC med eldrevet speedometer, vær sikker på at du får valgt rigtigt! Til MC med kabeltrukket speedometer skal du gå tilbage under GIPRO Gearindikator og vælge Universalmodellen GIPRO X-WSS, som passer til alle køretøjer med kabeltrukket speedometer og hvortil der medfølger en speedsensor til montering ved baghjul eller forhjul. Du har søgt på GIPRO X, hvis det er en af de andre modeller eller Speedohealer du vil bestille, skal du gå tilbage og søge på det i stedet.  Vælg display farve og modelkit i dropdown boxene før du lægger i kurv. Findes din MC ikke på listen, er det måske fordi den har kabeltrukket speedometer du skal så gå tilbage og bestille den nye GIPRO X-WSS.

 
890,00 kr.
* Display farve

Lednings kit

Antal